lunes, 28 de junio de 2010

He acabat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja he acabat la vanova de l'Anna, acoixinada i tot, hem pensava que trigaria mes, se m'ha fet curt, he trigat de la primera puntada a l'última, 3 mesos.
Ya he terminado la colcha de l'Anna, acolchada y todo, me pensaba que tardaria mas, se me ha hecho corto, he tardado de la primera puntada a la ùltima, 3 meses.

lunes, 21 de junio de 2010

Oblid

Fent un repàs, he vist que no habia posat aquest treball, també de l'Aury, el vaig fer als finals de l'any passat. Que tal?
Gaciendo un repaso, he visto que no había puesto este trabajo, tambien de Aury, lo hice a finales del año pasado. ¿Que tal?

Preciós

Aquesta preciositat es un treball, de la grand disenyadora Aury Torres, gracies ets una joia, m'agraden els teus dibuixos.
Esta preciosidad es un trabajo, de la dran diseñadora Aury Torres, gracias eres una joya, me gustan tus dibujos.

Que tal el Lilium?

Es va despertant. Se va despertando.

Ja comença a fer floretes. Ya empieza a hacer flores.


Aixó de bonic esta ara. Asi de bonito esta ahora.

sábado, 19 de junio de 2010

He tingut problemes

He tingut uns problemes, no gaire importants, pero que no hem deixaven entrar, per sort ja s'han acabat i ja soc aqui, dema hem poso a la feina, el meu blog estava trist, pero jo encara mes.
He tenido unos problemas, no muy importantes, pero que no me dejaban entrar, por suerte ya se han terminado y ya estoy aqui, mañana me pongo al trabajo, mi blog estaba triste, pero yo todavia mas.